KNOW CROSS-BORDER GROW CROSS-BORDER

Uw complete gids voor grensoverschrijdende verkoop in Europa

Download eGuide Neem contact op met ons     

EUROPA:
44 landen, duizenden tradities

Europa is een fantastische plek, rijk aan cultuur en traditie. En met een bevolking van 743 miljoen mensen en 23 miljoen bedrijven biedt de verkoop aan buurlanden of daarbuiten een geweldige kans om de groei van uw bedrijf te stimuleren.

Grensoverschrijdende verkoop is nog nooit zo eenvoudig geweest, maar met zo’n gevarieerde mix van landen, talen en tradities zijn er echter nog steeds verschillen in hoe mensen producten en diensten online willen kopen en betalen.

En het maakt het verschil

“Maar liefst 42 % van de consumenten is geneigd af te haken en naar alternatieve websites te zoeken als hun voorkeursbetaalmethode(n) niet worden aangeboden bij het afrekenen.”

KNOW CROSS-BORDER
GROW CROSS-BORDER

Of u nu van plan bent om in één of twee buurlanden te verkopen of naar een bepaalde regio uit te breiden, het is belangrijk om inzicht te hebben in het unieke betalingslandschap van elk land.

In onze nieuwe eGids hebben we zeven belangrijke Europese markten geprofileerd, waarvan de betalingsgewoonten en -trends zijn uitgelicht. Dit zou u moeten helpen om uw omzet over de grens te optimaliseren.

Download eGuide

Kiezen van een betalingspartner

De traditionele configuratie voor flexibele internationale e-commerce bestaat uit processors met meerdere gateways en transactieverwerkende banken.

Dit betekent het ondertekenen van een contract met elke partij, het integreren van meerdere betaalmethoden en het beheren van meerdere rapportageformaten, meerdere betalingsvoorwaarden en meerdere contactpersonen in geval van een probleem.

Ingenico Full Service

Met ons Full Service-aanbod maken we u het leven makkelijker door één enkele oplossing aan te bieden die al uw wensen tegemoetkomt.

  • Eén contract voor minder administratieve rompslomp
  • Enkele en snelle afrekening om uw cashflow te optimaliseren
  • Eén rapportagebestand dat gemakkelijk in heel uw boekhouding kan worden gebruikt
  • Compleet algoritme tegen fraude
  • Eén contactpersoon om u te helpen bij de groei van uw bedrijf

Ingenico Full Service geeft u toegang tot 14 essentiële Europese betaalmethoden, zodat u uw klanten hun favoriete lokale betaalmethode kunt aanbieden.

 

U kunt uw onlineverkoop ook starten met onze plug-and-play gecertificeerde integratieopties voor het winkelmandje, waaronder, maar niet beperkt tot:

Shopware
PrestaShop
Magento
e.pages
Shopify

Vul het formulier in en ontvang een GRATIS Cross-Border eGuide. 

In onze nieuwe eGuide belichten we betalingsgewoonten en trends voor elk van de zeven belangrijkste Europese markten die we hebben geprofileerd. Op deze manier kunnen we u helpen uw grensoverschrijdende verkopen te optimaliseren. Als u uw GRATIS exemplaar van deze eGuide wilt ontvangen, vult u gewoon het formulier in en ontvangt u onmiddellijk een e-mail met uw eGuide.