Ingenico in Nederland

Ingenico Group is wereldwijd toonaangevend in probleemloos betalen. Het bedrijf levert een end-to-end betaaloplossing die bedrijven in staat stelt te verkopen via alle kanalen: in de winkel, online en via mobiel. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in de betaalindustrie en zijn marktleidende betaaloplossingen is Ingenico de betrouwbare betaalpartner voor alle belangrijke banken en 70 procent van de toonaangevende retailers wereldwijd.

Wereldwijd aanwezig / lokale ervaring

Onze klanten zijn verspreid over vijf continenten, 170 landen en 88 locaties. Daar profiteren ze van de diepte en breedte van ons netwerk dat wereldwijde expertise combineert met sterke, op de lokale markt afgestemde oplossingen voor alle kanalen. Deze multilokale aanpak stelt ons in staat om lokale bedrijven en regels te begrijpen, net als de behoeften van wereldwijde merken. De mogelijkheden om klanten te voorzien van één aanbod per land is een belangrijke kracht. Hierdoor zijn we in staat onszelf in elke regio te positioneren met de oplossingen die het best passen bij de behoeften aldaar.

Innovatie en beveiliging / kernwaarden van onze strategie

Wij geloven dat gerichte innovatie nodig is om voorop te blijven lopen in de continu veranderende commerciële wereld. Onze strategie is daarom gebouwd op sterke interne R&D, specifieke partnerships en gerichte acquisities. Omdat meer dan 20 procent van onze medewerkers betrokken is bij R&D en 50 procent van onze R&D-medewerkers werkt vanuit een regionale vestiging, kunnen we nog beter aansluiten op de wensen van onze klanten. Het is zelfs zo dat we 8,5 procent van onze omzet investeren in R&D en innovatie. Elk jaar weer.

Betalingen / in het hart van de relatie tussen een verkoper en een consument

Betalingen zijn het universele en beslissende element van de connectie tussen verkopers en consumenten als het gaat om het doen van een aankoop. Vandaag de dag willen consumenten een snelle, eenvoudige en veilige betaalervaring, of ze nu in de winkel, thuis of op straat zijn. Of welk apparaat of welke technologie ze ook gebruiken. Wij zijn de vertrouwde partner voor verkopers die betalingen willen kunnen uitvoeren die volgens de hoogste standaarden voldoen aan deze criteria. Alles bij elkaar nemen we de complexiteit van betalingen voor verkopers op alle kanalen weg. En leveren we meer betaalalternatieven voor het stimuleren van nieuwe verkoopmogelijkheden en een nog betere consumentenervaring.