Succes verhalen

Studio Anneloes

“Als een van de populairste PSP’s in Nederland en met zijn wereldwijde netwerk biedt Ingenico ons een platform dat werkt voor onze klanten. Verder is het een platform dat met ons meegroeit als we ons bereik willen vergroten.” - Anneloes Van der Heijden, Founder Studio Anneloes.

  • Case study
Lees verder

Trappistenabdij Westvleteren

Ingenico werkte samen met de abdij om een nieuw click-and-collect-systeem op te zetten met de mogelijkheid om internationale betalingen te accepteren gedurende een zeer beperkte verkoopperiode. De betaaloplossing is eenvoudig met een intuïtieve, uitbreidbare interface waarmee klantgegevens veilig kunnen worden bewaard.

  • Case study
Lees verder

Canvas Holidays

Al meer dan vijftig jaar lang verzorgt Canvas Holidays actieve en avontuurlijke kampeervakanties voor families, op bestemmingen in Zuid-Europa. Dit doet het al voor reizigers uit Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Canvas had echter nog twee belangrijke wensen: uitbreiden naar nieuwe geografische markten en directe betalingen van klanten kunnen accepteren op elke gewenste manier.

  • Case study
Lees verder

Square EnixUsing Data Analytics to Grow Online Revenue and Reduce Fraud Effective Business Intelligence

With well-known franchises such as Final Fantasy, Lara Croft, Hitman and Deus Ex, Square Enix is one of the world’s largest video game companies.

  • Case study
Lees verder