Betaalterminals

Telium Tetra betaalterminals

Telium Tetra betaalterminals voor iedere activiteit

De consumenten van vandaag zijn altijd verbonden, beter geïnformeerd en enthousiast om tijd te besparen. Ze verwachten van de handelaars een perfecte ervaring tijdens hun winkelbezoek en de mogelijkheid om overal, altijd en met flexibiliteit te winkelen.

De Ingenico terminals staan al 40 jaar voorop in de sector van betaalterminals. Ons assortiment slimme terminals is het grootste in de markt. Ze combineren geavanceerde technologieën met de strengste beveiligingseisen. Onze terminals voldoen aan alle lokale voorschriften, accepteren alle elektronische betalingsmethoden en voldoen aan de behoeften van elke sector.

Bovendien biedt ons Ingenico One aanbod u de mogelijkheid om te evolueren naar een omnichanneloplossing waarmee je jouw online business kan ontwikkelen.

Eén partner, één contract, één accountmanager.

Compatibiliteit

  • Onze systemen laten een verbinding toe met alle banken.
  • Alle transacties zijn optimaal beveiligd waardoor we een effectieve betaling zonder vertraging kunnen aanbieden.
  • Onze terminals zijn uitgerust met contactloze technologie die zorgt voor snelle transacties met inachtneming van de veiligheidsnormen.
  • Onze betaalterminals accepteren alle debit- en creditkaarten die de hieronder vermelde logo’s dragen.
Geaccepteerde  debit- en creditkaarten

Welke terminal is geschikt voor jou?

Welke activiteit je ook uitoefent, wij hebben een terminal voor je die gemakkelijk te gebruiken is, veilig en betrouwbaar.

TETRA DESK 5000

De ideale terminal voor handelszaken met een vaste toonbank en voor kleine ruimtes:

Detailhandelaars, kappers, wellnesscentra, bloemenwinkels, wasserettes, bakkers, tattooshops, dokters, apothekers,...

Dit stukje spitstechnologie biedt de consument een unieke kassabeleving.

Dankzij het strakke design past onze Tetra Desk terminal in elke omgeving. Hij voldoet aan de strengste eisen inzake aanvaarding van betaalmethodes, display, touch screen, enz., en biedt ruime mogelijkheden die de consument zeker zal appreciëren.

Download de DESK5000 product sheet

Geïnteresseerd?

Contacteer onsof bel 023 752 42 70

TETRA MOVE 5000

Deze draadloze terminal is ideaal voor restaurants, bars, taxi‘s en andere sectoren, waar de betaling mobiel dient te gebeuren.

Hij kan op twee manieren verbonden worden met het netwerk: Wifi of GPRS.

Move 5000 Wifi

De geïntegreerde Bluetooth-technologie breidt het bereik van het apparaat uit tot 200 meter van het basisstation, wat een grote flexibiliteit garandeert, maar zonder de kosten van GPRS. De verbinding met het netwerk gaat over het internet, zodat de veiligheid en de snelheid van de transacties gegarandeerd wordt.

Move 5000 GPRS

De kleinste en de meest geëvolueerde draadloze terminal op de markt, in GPRS-versie.

Het netwerk waarmee deze terminal verbinding maakt, zorgt voor een optimale toegankelijkheid en beveiliging in elke regio, waar ook en wanneer ook. Je kan er overal in Europa de betalingen van je klanten via hun debet- en kredietkaarten mee innen.

Download de MOVE5000 product sheet

Geïnteresseerd?

Contacteer onsof bel 023 752 42 70

TETRA LANE 5000

Een nieuwe beleving bij het betalen, met een gepaste oplossing voor de integratie van kassasystemen en een snel en gemakkelijk gebruik.

Onze Lane terminal is ideaal voor ondernemers, zoals kleinhandelaars, kappers, wellnesscentra, bloemenwinkels, wasserettes, bakkers, tattooshops, dokters, apothekers, die een systeem wensen dat verbonden is met hun kassasysteem.

Verbeter de aankoopbeleving door een groot touch screen met een compacte terminal voor de consument te combineren.

Versnel de betaling dankzij een eenvoudige en snelle aanvaarding van contactloze betalingen.

Betrek de consument bij je zaak door de betaling te koppelen aan een breed gamma professionele toepassingen en haal het beste uit een terminal die ontworpen is voor de meest veeleisende handelsomstandigheden.

Download de LANE5000 product sheet

Geïnteresseerd?

Contacteer onsof bel 023 752 42 70

Onze andere terminals

Start je jouw business?

Maak van uw smartphone of tablet een betaaloplossing!

De Ingenico iCMP-kaartlezer verbindt u eenvoudig via Bluetooth met uw smartphone of tablet.

Bij klanten thuis, in uw eigen zaak, onderweg of op een beurs – waar u ook bent, de Mpos iCMP is de betaalbare, innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing om uw eerste stappen op het gebied van elektronisch betalen te zetten.

Zie alle Telium 2 betaalterminals

Interesse? CONTACTEER ONS!

Vraag meer informatie over onze betaalterminals.

U kan uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de optie "uitschrijven" in de e-mails die u mogelijk ontvangt. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico.
  • Door op de "Verstuur" knop te klikken, gaat u ermee akkoord dat de entiteiten binnen Ingenico Group uw persoonsgegevens verwerken en gebruiken om uw verzoek af te handelen overeenkomstig het privacybeleid van Ingenico. In overeenstemming met de relevante wetgeving hebt u aangaande uw persoonsgegevens het recht om toegang te krijgen, correcties te verkrijgen, bezwaar te maken, uw toestemming in te trekken en ze te laten verwijderen. Neem voor het uitoefenen van deze rechten contact op met een Ingenico Data Privacy Officer.