BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN BANCONTACT

Meest gebruikte online betaalmethode in België

Bancontact is het populairste betaalmiddel in België: 7 op 10 Belgen betalen er geregeld mee. Het is een vertrouwde naam onder de Belgische consumenten, meer dan de helft van alle betalingen verlopen via Bancontact of Payconiq.

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd

Ingenico verbindt je webshop met Bancontact om hiermee betalingen te kunnen ontvangen. Bancontact betalingen zijn snel en gegarandeerd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. Dit maakt de betaalmethode zeer geschikt voor webshops.

Refunds met één klik. Geautomatiseerde reconciliatie bij Ingenico

Toch een foutje in de betaling of een refund geslopen? Bij Ingenico betaal je in één klik de klant terug via ons backoffice systeem.


BANCONTACT AANVRAGEN BIJ INGENICO

Als partner van Bancontact bieden we je graag ondersteuning met het integreren van Bancontact op je webshop. Als payment service provider biedt Ingenico verder natuurlijk ook ondersteuning in het werken met andere betaalmethodes. Bij Ingenico regelen we alle contracten met verschillende betaalmethoden centraal, zodat jij je volledig op jouw bedrijf en webshop kunt richten.

 

Voor meer informatie of advies, neem contact op met een van onze experts

Neem contact op

LAAT JE OMZET GROEIEN MET BANCONTACT

Laat je omzet groeien

Als je als ondernemer je omzet in België wilt laten groeien mag Bancontact niet ontbreken. Door Bancontact online aan te bieden, bied je dé favoriete betaalmethode aan consumenten en kies je voor veilig, makkelijk en snel betalen. Wanneer je de betaalknop van Bancontact op jouw website zet, weten klanten dat ze aankopen kunnen doen met hun vertrouwde betaalmiddel. Alle voordelen van Bancontact, maar dan online.

Integreren in website en apps

Bancontact is op verschillende plaatsen in de customer journey in te zetten en niet alleen als laatste stap na het vullen van het winkelmandje. Wist je dat je ook betalingen per mail kunt sturen of kunt opnemen in bijvoorbeeld een chatbox van je klantenservice?

Mobiel betalen

Met de Bancontact-app is online betalen nog makkelijker geworden voor de Belgische consument. De QR-code vereenvoudigt het online betalen voor de consument.

Kiest de klant ervoor om met Bancontact Mobile te betalen dan ontvang je instant een betaalbevestiging en keert de klant terug naar de website. Hiervoor wordt een URL-knop (om van de betaalpagina naar de Bancontact-app te gaan) gebruikt. Alle transactiegegevens worden opgeslagen in de financiele historie.

Snelle integratie in je webshop

Als jouw online betalingen verwerkt worden door Ingenico, dan is de integratie van Bancontact met je webshop een fluitje van een cent. Ingenico heeft een gratis plugin ontwikkeld waarmee je deze betaalmethode snel aan je webshop kunt koppelen.

Kies voor de betaalmogelijkheden van Bancontact

Neem contact op

Je bent al klant en hebt hulp nodig?

Het Ingenico Support team is er om je te helpen. Lees meer over populaire onderwerpen en tools die je helpen bij jouw ePayments setup.