De betaaloplossing voor marktplaatsaanbieders

Ingenico ePayments biedt aanbieders van marktplaatsen een veilig platform dat niet alleen flexibiliteit en overeenstemming met de uitgebreide Payment Service Directive (PSD2) biedt, maar ook controle over kritieke functies zoals commissie- en uitbetalingsbeheer.

Met de PSD2 moeten aanbieders van online marktplaatsen met Europese klanten voldoen aan de regelgeving of hiervoor samenwerken met een gelicentieerde partner. Als gereguleerde Payment Service Provider (PSP) bieden we u een betrouwbare en kwalitatieve technologische oplossing op basis van ons fullservice-model dat in overeenstemming is met Europese wettelijke eisen zoals PSD2, anti-witwassen van geld (Anti-Money Laundering, oftewel AML) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, internationaal bekend als General Data Protection Regulation of GDPR).

Download de whitepaper

Voordelen

VOLLEDIGE SERVICE
De Ingenico Payment Solution for Marketplaces is gebaseerd op ons fullservice-model, inclusief incasso en het overmaken van betalingen. De oplossing is een onestopshop voor marktplaatsaanbieders, voor een consistente betaalervaring voor zowel kopers als verkopers.

BEHEER VAN WINKELWAGENS VAN MEERDERE VERKOPERS
Losse transacties zijn (via een API) eenvoudig te verdelen over meerdere verkopers, voor een flexibelere en efficiëntere overboeking.

COMMISSIEBEHEER
Eenvoudig beheer van commissies op basis van informatie van de marktplaatsaanbieder helpt complexiteit verminderen, zorgt voor betalingen en biedt volledige flexibiliteit.

BETALINGEN
Controle over en beheer van uitbetalingen per verkoper, plus restituties, terugboekingen, reserveringen, aanbetalingen, commissies en kosten.

RAPPORTEREN
Met volledig transparante rapportages heeft u controle over de business en kunt u uitbetalingen volgen.

KNOW YOUR CUSTOMER (KYC)
Volledige identificatie en validatie van kopers vóór de eerste transactie, om compliance met financiële autoriteiten te garanderen.

Geïnteresseerd ?

Voldoe aan de PSD2-eisen en maak uw marktplaats flexibeler met onze fullservice-betalingsoplossing