INTERNATIONALE CREDITCARDS

Internationale creditcard blijven de meest gebruikte online betaalmethode. Ondernemers en bedrijven die hun producten internationaal willen verkopen, moeten daarom eigenlijk wel creditcards als betaalmethode aanbieden.

Creditcards

De kaarthouder ontvangt bij deze populaire betaalmethode een krediet van de uitgever. Er is sprake van een voortschrijdend saldo, dat maandelijks wordt vereffend, wat gespreid betalen mogelijk maakt.

Debet kaarten

Het bedrag van aankoop wordt afgeschreven van het beschikbare saldo op de rekening van de kaarthouder. Als er niet voldoende geld op de rekening staat, wordt de transactie door de kaartuitgever geweigerd.

Prepaid creditcard 

Op de kaart van klanten wordt van tevoren geld gestort, zodat er een besteedbaar saldo is. 
 

 

NATIONALE CREDITCARDS

Nationale creditcards werken hetzelfde als internationale kaarten, maar worden alleen in een bepaald land gebruikt. Deze populaire betaalmethoden zijn meestal debet kaarten of creditcards die in samenwerking met VISA of Mastercard worden uitgegeven, zodat klanten ze ook buiten de landsgrenzen kunnen gebruiken.

Ondanks deze co-branding is het binnenlandse merk bij deze manier van betalen vaak dominant in een land. In Nederland worden betaalkaarten in samenwerking met Visa of Maestro uitgegeven, maar omdat de meeste consumenten Maestro niet kennen, kiezen ze hoogstwaarschijnlijk voor iDeal. 

De bekendste nationale payment schemes in Europa zijn:

 

 

ALTERNATIEVE BETAALMETHODEN

Full service payment capabilities


In traditionele modellen onderteken je een contract met elke partij, voer je een integratie uit voor verschillende betaalmethoden en moet je als gevolg als business owner met meerdere rapportageformaten werken, meerdere betaalvoorwaarden in je boekhouding beheren en meerdere contacten raadplegen als er een probleem is. 

Het aanbod van Ingenico maakt het business owners gemakkelijk door één enkele oplossing te bieden die aan al jouw behoeften voldoet – en één enkel aanspreekpunt om je te helpen met de groei van jouw bedrijf. 

Ingenico Premium bevat de 14 essentiële betaalmethoden die verzekeren dat je jouw klanten hun favoriete payment service kan aanbieden, met een gestroomlijnde, volledige integratie. Je krijgt bovendien onmiddellijk toegang tot meer dan 150 alternatieve betaalmethoden via de gateway-integratie, zoals American Express, PayPal, P24 en giftcards.

Ingenico Premium

Met Ingenico Premium versnel je de wereldwijde groei van jouw bedrijf

 

Geoptimaliseerd betaalsysteem 

Bied snelle, mobile-first-betaalmethodes aan met geavanceerde fraudepreventie functies.

 

Hogere acceptatiepercentages voor betalingen

Ons toonaangevende team van datawetenschappers licht onze betaaldiensten regelmatig door, zodat je de mogelijkheden van Premium optimaal kunt benutten.

 

Efficiëntere manier van werken 

Premium biedt niet alleen gereconcilieerde rapportages en uitbetalingen voor alle gekozen betaalmethoden, maar ook één eenvoudige rapportagestroom, zodat je efficiënter kunt werken.

Ingenico GO

Accepteer sneller online betalingen met Ingenico GO

 


Pas de gewenste betaalmethoden aan

Ingenico GO biedt verschillende populaire betaalmethoden, zodat je jouw klanten kunt laten betalen zoals zij dat willen.

 

Eenvoudige, veilige integratie

Flexibele, veilige en eenvoudige integratieopties. Volledig plug-and-play.

 

Transparante tarieven

Duidelijke, vooraf bekende tarieven. Geen verborgen kosten.

Bent je al klant en heb je hulp nodig?


Het Ingenico Support Team is er om jouw te helpen. Lees meer over populaire onderwerpen en tools die je helpen bij jouw ePayments setup.

   Support site