Bekijk hoe onze experts hun bevindingen over payments performance bespreken

In deze video’s delen onze experts hun inzichten en best practices over hoe je het meeste uit jouw setup en betaalproces kan halen.

Conversie in de betaalketen

Robin laat een overzicht zien van de betaalketen en geeft tips hoe je deze kunt optimaliseren voor een verbeterde conversie.

Best practices om je betaalpagina te verbeteren

Marie bespreekt onze laatste bevindingen over het creëren van een optimale betaalpagina, verdeeld over 7 belangrijke thema's. Onze tips komen voort uit UX best practices en na het uitvoeren van 6 maanden onderzoek op de betaalpagina. Je leert meer over hoe je de checkout pagina kunt verbeteren en hoe je het percentage dat het betaalproces vroegtijdig verlaat verlaagt.

Maak kennis met de nieuwe regelgeving rond authenticatie

Met de opkomst van e-commerce neemt de fraude toe. De authenticatie van klanten is dan ook een cruciale stap in de betaalstroom. Miriam geeft meer inzicht in het steeds evoluerende landschap. Van PSD2 naar de nieuwe SCA met 3D Secure versie 2, ze geeft advies hoe je de conversie kunt maximaliseren tijdens deze authenticatiestap.

Optimaliseren met autorisatiegegevens

Stella legt uit hoe het autorisatie ecosysteem werkt, hoe je gebruik maakt van de autorisatiegegevens om jouw business te verbeteren en hoe acquirers - zoals wij - vaak tewerk gaan.

MyPerformance - jouw Business Intelligence-tool

Ontdek hoe onze analysetool je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jouw betaalprestaties. In deze video laten Kate en Jordan zien wat het belang is van data om hiermee bij te houden hoe je bedrijf zich ontwikkeld en hoe je jouw betaalinstellingen kunt optimaliseren.

 

Maak kennis met onze experts

Robin Soubry

Robin Soubry
Head of Customer Experience

Marie Cheung

Marie Cheung
User Experience & Service Designer

Miriam Zriniova

Miriam Zriniova
Authentication and Fraud Product Manager

Stella Snickare

Stella Snickare
Head of Growth Management for Acquiring

Jordan Vercauteren

Jordan Vercauteren
Growth Analytics & Performance Manager

Kate Paterson

Kate Paterson
Product Designer

Kom in actie en verbeter je conversie 

Lees meer over de producten en tools die we bij Ingenico ePayments beschikbaar hebben om je betaalprestaties te verbeteren

Contact met een expert

Ontdek Ingenico’s opties voor jouw bedrijf

Lees meer over populaire onderwerpen en vind bronnen die je helpen bij jouw ePayments setup.

Support site