Vertel een vriend

Bent u tevreden met onze samenwerking en denkt u dat we het leven van uw vrienden of collega's makkelijker kunnen maken? Bezorg ons hun gegevens via dit formulier. Indien we uw collega's of vrienden van onze dienstverlening kunnen overtuigen, zal u per geïnstalleerde betaalterminal een geschenk naar keuze ontvangen. Als een avond in de bioscoop niks voor u is, dan kan u ook kiezen voor gratis papierrollen! Dankzij jou kunnen uw vrienden of collega's genieten van een gratis activeringskaart ter waarde van 20 euro! Velden met een * zijn verplicht.

Mijn gegevens
Mijn Lead
U kan uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de optie "uitschrijven" in de e-mails die u mogelijk ontvangt. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico.
  • Door op de knop te klikken, gaat u ermee akkoord dat Ingenico uw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt om uw verzoek af te handelen overeenkomstig het privacybeleid van Ingenico. In overeenstemming met de relevante wetgeving hebt u aangaande uw persoonsgegevens het recht om toegang te krijgen, correcties te verkrijgen, bezwaar te maken, uw toestemming in te trekken en ze te laten verwijderen. Neem voor het uitoefenen van deze rechten contact op met een Ingenico Data Privacy Officer.